Kirjoittamisesta

Paholaisen koordinaatit” on nyt ollut usean esilukijan luettavana. Palaute on ollut poikkeuksetta erittäin positiivista ja jopa innostunutta. On selvästi havaittavissa, että odotetaan suomalaisen kirjailijan kirjoittamaa kansainvälistä trilleriä. Kieltämättä kirjakauppojen hyllyissä on tällä hetkellä vähintäänkin Clive Cusslerin ja Tom Clancyn avoimeksi jättämä aukko täytettävänä. Yleensäkin tämän lajityypin kirjallisuutta on julkaistu viime aikoina suhteellisen vähän. Niinpä kirjoitin kirjan, jonka haluaisin itse lukea. Toivottavasti myös sinä nautit lukuhetkistä Paholaisen koordinaattien parissa.

Uusi toimintaseikkailu on kehitteillä ja sen juoni onkin jo pitkälle muotoutunut. Sen tiimoilta olen aloittanut myös kirjoitustyön. Pidän kuitenkin tällä hetkellä todennäköisenä, että seuraavaksi julkaisen pari lastenkirjaa sekä runokirjan. Tekemistäni sanoituksista en voi tässä yhteydessä kertoa enempää kuin, että joitakin suomennoksia tullaan julkaisemaan lähiaikoina laulettuina versioina. Linkitän Youtube-videot myös tälle sivustolle.

Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa.

Published by Alex Linde

Kirjailija, sanoittaja, kirjoittaja, author, writer.

%d bloggers like this: